Voor een vrijblijvend gesprek mail naar info@vytl.nl of bel naar 088 1443420.

Leef je gezond

Een goede gezondheid is één van de basis ingrediënten van levensgeluk. Wie zich fysiek en mentaal fit voelt kan de hele wereld aan. En echte fitheid kun je alleen bereiken met een lichaam dat in balans is. Als je in balans bent kun je makkelijker omgaan met tegenslag. Je hebt een betere weerstand, een gezonde en stralende uitstraling en aanzienlijk minder kans op chronische ziekten. Een gezonde leefstijl is haalbaar voor iedereen, altijd! Niet voor even, maar voor het leven. Daarom is het Leef je gezond-programma ontwikkeld. Dankzij dit programma krijg je zelf weer de regie over je eigen gezondheid!
Naar overzicht
De gezonde werkvloerVitaliteitsbeleidLeefstijl coachingIncompany trainingenSport trainingenLeef je gezond

Gezond leven is zoveel meer dan alleen gezond eten. Om dit te illustreren gaan we verschillende interessante leefstijlonderwerpen bespreken. Het wordt een inspirerende reeks artikelen waarin inzichten, mogelijkheden en resultaten samenkomen.

We delen praktische tips, achtergrondinformatie, diepgang en leuke filmpjes waarmee je zelf eenvoudig aan de slag kunt. We laten je zien en ervaren hoe leuk, eenvoudig en aangenaam een gezonde levensstijl kan zijn!

Het online Leef je gezond-programma

Wil je het echt serieus aanpakken? Wij hebben een online programma ontwikkeld waarin we je helpen zelf de regie over je eigen gezondheid te nemen.

Werk dankzij het Leef je gezond-programma in 12 weken toe naar een gezondere, vitalere leefstijl! De kosten zijn 99 euro voor de basisvariant (online) en 149 euro voor de persoonlijk op maat variant.

Wil je het online programma Leef je gezond volgen?
Aanmelden