Voor een vrijblijvend gesprek mail naar info@vytl.nl of bel naar 088 1443420.

Sport trainingen

Samen met je collega’s werken aan je mentale en fysieke fitheid onder leiding van onze sporttrainers? Je oefent op je eigen niveau een sport uit die bij jou past! We hebben verschillende trainingen die wij op locatie kunnen verzorgen.
Naar overzicht
De gezonde werkvloerVitaliteitsbeleidLeefstijl coachingIncompany trainingenSport trainingenLeef je gezond

Mentaal fitter door sport

Een fit en vitaal lichaam zorgt voor een veerkrachtige geest. Sport en bewegen zorgt daarnaast voor een verbeterde kwaliteit van leven. Ook op latere leeftijd.

Wij van VytL verzorgen verschillende beweeg- en sportmogelijkheden voor bedrijven om een bijdrage te leveren aan zowel een gezond lichaam, als aan een gezonde mind. Dit kan ingezet worden als teambuilding activiteit, maar ook als een gezond en levendig moment gedurende de week.

We zitten steeds meer

Met de auto naar de supermarkt en steeds meer werkzaamheden die zittend gedaan kunnen worden, zorgen we ervoor dat we steeds ongezonder worden. Is sport en bewegen alleen voor mensen die geven om een sportief lichaam? Nee! Het is voor iedereen belangrijk om een actieve levensstijl te hebben om gezond te zijn en te blijven.

 Voordelen van bewegen:

  • Het verbetert je humeur en geeft energie.
  • Het is goed voor de bloedcirculatie, ademhaling, spieren, gewrichten en botten.
  • Het stimuleert de stofwisseling en heeft een positieve invloed op het je gewicht.
  • Het verhoogt de weerstand.
  • Het helpt om stress te verminderen/kwijt te raken.
  • Het hangt positief samen met de kwaliteit van leven.
  • Het is goed voor je mentale gezondheid

De toegevoegde waarde van VytL

Sporten maakt van jou en je team betere werknemers. Waarom? Het verlaagt je werkstress, zorgt voor een betere concentratie en draagt daardoor bij aan de productiviteit. Dit zorgt voor een voldaan gevoel, zowel thuis als op je werk. Je komt in een positieve cirkel. Yoga, boksen, hardlopen of bootcampen? Wij bieden deze en nog veel meer sporten aan die we met je team kunnen doen. Wij zorgen voor een interactief en onvergetelijk moment! En heb je een sportdag/teambuildingsdag? Dat organiseren wij ook graag voor jullie.

Groepsgrootte is afhankelijk van de mogelijkheden op locatie en het type training, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Interesse in een training voor jouw bedrijf?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.