Voor een vrijblijvend gesprek mail naar info@vytl.nl of bel naar 088 1443420.

Jij als persoon

Je genen zijn uniek maar hoeven niet je toekomst te bepalen

Door gebruik te maken van betrouwbare DNA analyse en de uitkomsten te vertalen naar toepasbare adviezen brengen we jouw optimale gezondheid een stap dichterbij. Elk mens is immers anders! Door jouw eigen analyse helpen we je om persoonlijke keuzes te maken. De analyse omvat een groot aantal factoren op het gebied van jouw gezondheid. We focussen ons op positieve aspecten die je door je gedrag zou kunnen beïnvloeden. Aan het voorspellen van ziekten doen we niet.

Aan de hand van de resultaten van de DNA analyse ontvang je een gepersonaliseerd plan. Jouw VytL coach helpt je vervolgens verder om de gestelde doelen te bereiken.

Vraag hier je eigen DNA analyse aan
Aanvragen

Het in kaart brengen van DNA klinkt erg ingewikkeld. Dat is het ook, maar in de loop der jaren is dit een stuk toegankelijker geworden. Het begint bij een startpakket waarin onder andere een wattenstaafje zit om wangslijm af ter nemen.

Onze samenwerkingspartner haalt je DNA uit de wangslijmcellen die je verzameld hebt met het wattenstaafje. Vervolgens analyseren we je DNA op ongeveer 700.000 veelvoorkomende varianten.

Na een kwaliteitscontrole en de verwerking van de data genereren we jouw persoonlijke rapporten op basis van betrouwbare en de meeste recente wetenschap.

Op naar een écht persoonlijk advies!

Wij helpen je graag met het behalen van je doel

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.