Voor een vrijblijvend gesprek mail naar info@vytl.nl of bel naar 088 1443420.

Mentale fitcheck

Doe de VytL Mentale Fitcheck en kom erachter hoe je regie kunt pakken op jouw mentale fitheid.

De Mentale Fitcheck is momenteel alleen door bedrijven aan te vragen voor hun werknemers. Om de Mentale fitcheck aan te vragen, vul je het formulier onderaan deze pagina in.

Hoe werkt de Mentale Fitcheck?

  1. Je laat je contactgegevens achter op de landingspagina, eventueel met een korte omschrijving van je persoonlijke hulpvraag over de thema’s die je wenst te verbeteren.
  2. Je ontvangt op jouw mailadres een uitnodiging om een account aan te maken op het e-learningsplatform Gezondeboel
  3. Vervolgens word je binnen 48 uur (op werkdagen) door één van onze professionele coaches teruggebeld.
    Tijdens dit telefonische consult dat, afhankelijke van de vraagstelling, 30 minuten duurt, zal je met de coach jouw vraagstelling en situatie doorlopen om zo een goed beeld te krijgen van wat er nodig is voor het verkrijgen van grip.
  4. Hierna zal je coach je adviseren wat je kunt doen om weer grip te krijgen op je mentale fitheid en je energiebalans. Deze vervolgstap zal worden begeleid in een e-learning en zal worden gecombineerd met een aantal coachgesprekken via videobellen.

Kosten

Het doen van de Mentale Fitcheck kost €39,-. Ga je hierna nog deelnemen aan één van onze programma’s? Dan brengen we de kosten van de Mentale Fitcheck in mindering op de prijs van het programma.

Ik ben geïnteresseerd in de mentale fitcheck voor mijn organisatie

Door je naam en emailadres hier achter te laten, geef je ons toestemming om je ook af en toe op de hoogte te brengen van andere updates, acties en nieuwe diensten. Uiteraard kun je deze instellingen eenvoudig wijzigen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.