Voor een vrijblijvend gesprek mail naar info@vytl.nl of bel naar 088 1443420.

Over VytL

VytL is onderdeel van Gezonder Nederland en wij delen onze missie: Nederland gezonder maken. Dit doen wij door ons te richten op het grip krijgen op je eigen mentale fitheid.

Het leven is fijn als je je fit voelt en voldoende energie hebt om van iedere dag het beste te maken. Natuurlijk zijn er ook mindere momenten, of mindere dagen misschien zelfs wel. Wanneer jij het gevoel hebt dat de mindere dagen met meer zijn, je geleefd wordt en te moe bent om dit patroon te doorbreken, dan zijn wij er voor je.

Wij geloven dat we allemaal zelf in grote mate invloed hebben op hoe lekker we in ons vel zitten. Door op tijd op de rem te trappen of hulp te vragen als het even niet zo lekker gaat, voorkom je dat je helemaal opbrandt en in een burn-out terecht komt.

Onze mentaal fitcheck en programma’s richten zich op diverse elementen die invloed hebben op jouw mentale fitheid en energiebalans. We helpen je bij het herkennen van stress en andere zaken die jouw energielek veroorzaken, en we leren je hoe je hier op een goede manier mee om kunt gaan en weer grip kunt krijgen. Ons doel: jou zo fit laten zijn zodat jij het beste maakt van iedere dag, wat dat voor jou ook is.

Hierbij krijg je hulp van onze ervaren en kundige coaches. We gebruiken hierbij programma’s die vanuit wetenschappelijke achtergronden zijn gemaakt, maar praktisch en interactief zijn vormgegeven. Daarnaast hebben ons coaches oog voor jouw behoeften en zullen zij je op een positieve en praktische manier begeleiden.

“We hebben, geven en creëren bij bedrijven en medewerkers een positieve kijk op de voordelen van een gezonde leefstijl. Door gezamenlijk op ontdekking te gaan ontwikkelen we handvatten om duurzame gedragsverandering te realiseren en gezondheidswinst te ervaren. Pak je regie!”
Bekijk hier onze coachingstrajecten
Bekijk onze diensten