Voor een vrijblijvend gesprek mail naar info@vytl.nl of bel naar 088 1443420.

Over VytL

VytL helpt Nederland om stapje voor stapje gezonder te worden. Onze doelgroep zit aan de ene kant in bedrijven die belang hechten aan gezonde en vitale werknemers. Aan de andere kant staan we ook klaar voor particulieren die vanuit een brede en effectieve aanpak stappen willen maken naar een betere leefstijl. Ons enthousiaste en deskundige team staat klaar om jou te begeleiden. Wij maken deel uit van de Gezonder Nederland groep.

Het leven is fijn als je gezond bent. Écht gezond. Als je voldoende energie hebt om van iedere dag het beste te maken. Natuurlijk zijn er ook mindere momenten, mindere dagen misschien zelfs wel. Maar jij weet hoe je met die tegenslagen om moet gaan. VytL is de partij die jou, je collega’s en organisatie kan helpen. Met ons diverse aanbod en een luisterend oor kunnen wij jullie ondersteunen om het meeste uit je leven te halen!

VytL is onderdeel van Gezonder Nederland en wij delen één missie: wij willen een bijdrage leveren aan een gezonder Nederland. Dat betekent niet dat wij een pasklare oplossing hebben voor elke organisatie. We zijn gespecialiseerd in vitaliteit en leefstijl en denken graag mee over een passend stappenplan op weg naar toekomstgericht bedrijf.

Onze visie

Wij geloven dat we zelf verantwoordelijkheid dragen voor ons geluk en onze gezondheid, maar werkgevers en organisaties kunnen hieraan bijdragen door een cultuur te creëren waarin gezondheid de basis vormt.

59% van de Nederlandse, werkende bevolking ervaart zijn werkomgeving als een veilige en gezonde omgeving. In 2025 willen wij dit percentage 11% hebben verhoogd.

Vitaliteit (VytL) betekent letterlijk levenskracht. De energie om te leven. Werk wordt vaak gezien als middel om te leven, maar wij vinden het een onderdeel van het leven. Wij geloven in werk dat bijdraagt aan geluk, persoonlijke ontwikkeling en groei, waar jij als persoon centraal staat. En een bedrijfscultuur die verder kijkt dan de cijfers onder de streep.

Wanneer we duurzaam inzetbaar willen blijven, moeten we op verschillende fronten gaan investeren. Wij geloven in een samenhang van componenten die hand in hand met elkaar gaan. Met dit in gedachten hebben wij oog voor de verschillende onderwerpen als gezondheid, persoonlijk leiderschap en vitaliteit.

Wij staan voor blijvende (gedrags)verandering. Om dit te kunnen bewerkstelligen, hebben wij een onderbouwd stappenplan ontwikkeld. De invulling en de duur hiervan verschilt. Samen gaan we onderzoeken wat een gepaste invulling gaat zijn.

Versterken

In onze ogen kan je echt verschil maken wanneer je de versterking zoekt met andere professionals en partijen die hetzelfde beogen. Samenwerken en het bundelen van ervaring, kennis en kunde is wat ons sterk maakt.

“We hebben, geven en creëren bij bedrijven en medewerkers een positieve kijk op de voordelen van een gezonde leefstijl. Door gezamenlijk op ontdekking te gaan ontwikkelen we handvatten om duurzame gedragsverandering te realiseren en gezondheidswinst te ervaren.”
Bekijk hier onze coachingstrajecten
Bekijk onze diensten