Voor een vrijblijvend gesprek mail naar info@vytl.nl of bel naar 088 1443420.

Ervaringen

Het verhaal van Harry Vlek

Het traject was heel prettig omdat Danique over de nodige ervaring beschikt en zich kan inleven in de werk en privéomstandigheden. Ze luistert heel goed en neemt ruim de tijd om alle knelpunten aan te horen en te analyseren. Haar aanpak is heel motiverend!

Lees meer
Het verhaal van Lucinda

Het leefstijl programma werd voor ons geheel op maat gemaakt, een hele positieve ervaring!

Lees meer
Het verhaal van Laura

Coaching maakt je bewust van alle stappen die je zet. En de coach is de stok achter de deur wanneer je die nodig hebt. Onze gesprekken zijn waardevol en helpen mij mijn doelen voor ogen te houden.

Lees meer
Zin om in beweging te komen?
Neem contact op
Het verhaal van Sport4Connect

VytL heeft, voor ons project Fit4Work, het programma ontwikkeld en uitgevoerd. VytL werkt professioneel en is voor ons een betrouwbare partner gebleken met wie het prettig samenwerken is.

Lees meer
Het verhaal van Team 050

Om zelf (als directeur) ook te ervaren heb ik mij 3 maanden laten coachen, dit is heel goed bevallen. Ik weet meer en kies daardoor bewuster! Een aanrader voor elke werkgever.

Lees meer
Het verhaal van Afeer

De eerste ronde workshops viel zo goed in de smaak dat Afeer de samenwerking met VytL gaat voortzetten. Een kundige partij die de informatie goed kan overbrengen!

Lees meer
Het verhaal van De Kistenkoning

De medewerkers van De Kistenkoning zijn een stuk bewuster met gezondheid bezig wat resulteert in een vitaal gezond team met minder verzuim! Goede trainingen en advies op maat! Eerlijk en direct. Een aanrader!

Lees meer