Voor een vrijblijvend gesprek mail naar info@vytl.nl of bel naar 088 1443420.

De gezonde werkvloer

Een online programma van 13 weken dat erop gericht is om iedereen een gezonde en vitale werkvloer te laten ervaren. Welke BRAVO factoren verdienen bij jou extra aandacht? We blijven je gedurende het programma verrassen met video’s, podcasts en presentjes waardoor je gemotiveerd blijft tot je de doelen hebt bereikt!
Naar overzicht
De gezonde werkvloerVitaliteitsbeleidLeefstijl coachingIncompany trainingenSport trainingenLeef je gezond

De gezonde werkvloer (online)

Een gezonde werkvloer is de basis voor een gezond bedrijf.

De gezonde werkvloer is een 13 weeks online programma. Via mail worden de deelnemers meegenomen in de diverse thema’s van vitaliteit en gezondheid. Met opdrachten, video’s en tips is er een afwisselend aanbod van bruikbare stappen die je in je eigen leven kunt toepassen. Lekker praktisch en op elk moment te volgen.

Het is mogelijk om een offline event/kick off als aanvulling te organiseren, zodat al je collega’s weten wat hen te wachten staat en vol enthousiasme deelnemen. Op naar een gezonde werkvloer!

De voordelen van dit online programma op een rij:

  • 13 weken online programma
  • leren, tips en ideeën, direct toepasbaar
  • in eigen tijd te volgen
  • lage kosten per werknemer
Vraag nu aan voor maar 79 euro per werknemer
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We hanteren een staffel in de tarieven van de Gezonde werkvloer. De genoemde prijs is bij een afdeling / bedrijf van 25-100 deelnemers. Wil je onze volledige staffel ontvangen? Stuur een berichtje!